صفحه اصلی arrow نکات علمی پژوهشی arrow اولویت های پژوهشی arrow روشي نوين برای تهيه خمير سلولزي
روشي نوين برای تهيه خمير سلولزي چاپ ارسال به دوست

براي اولين بار با روشي نوين در ايران و جهان برای تهيه خمير سلولزي در رشت
رشت - خبرنگار جام جم:
تهيه خمير سلولز از كاه برنج در گيلان صورت گرفت و طرح نيمه صنعتي آن آماده بهره برداري شد.
    اين كار براي اولين بار در كشور و جهان و با ويژگي هاي منحصر به فرد انجام مي شود. دكتر منصف، محقق اين طرح گفت: ساقه برنج مي تواند به عنوان انواع كاغذ، كارتن، كاغذ تحرير و بسته بندي استفاده شود.
    در ايران 3 ميليون تن شلتوك توليد مي شود. گيلان حدود يك ميليون و 400 تن شلتوك دارد و 10 درصد اين تعداد مي تواند به 140 هزار تن خمير سلولزي تبديل شود.يكي از ويژگي هاي منحصر به فرد اين طرح در دنيا، تعديل در حرارت پخت است به طوري كه در دنيا حرارت لازم براي تهيه خمير 170 درجه است ولي با اين روش حرارت بين 30 تا 70 درجه است.

 
 
شنبه
بهمن
1401
08
 
منوی اصلی
صفحه اصلی
سوابق علمی - اجرايی
رویدادها و اقدامات
نشریه پارس نامه
مطالب آموزشی
نکات علمی پژوهشی
گالری تصاوير
جستجوی پیشرفته
تماس با ما
 
Developed ByMambolearn Team